Mi is az a Glamour Lashes?
A Glamour Lashes egy fiatal, dinamikus márka, melyet Markéta Chmelová álmodott és alapított meg 2014-ben. Saját tapasztalatait a szempilla hosszabbításban gyűjti 2008 óta, ennek érdekében minden anyagot hosszasan tesztel és fejleszt saját gyártójával, mielőtt azok a polcokra kerülnek. Fontosnak tartja, hogy folyamatosan tartsa a lépést ezzel a gyorsan fejlődő iparággal, így hazánkban gyakorlatilag az elsők között a Glamour lashnél találhatóak meg az újdonságok.
Különös fontossággal bír a Glamour Lashes -nél az allergia kezelése, megoldása, és az, hogy a termékek a lehető legjobban megkönnyítsék minden stylist munkáját.
Mivel a szempilla hosszabbítás és szemöldökdúsítás/ korrekció egy nagyon kreatív és felelősségteljes munka, fontos, hogy mindenre kiterjedő, magas színvonalú oktatást, legkorszerűbb, egyben a legjobb minőségű anyagokat válasszuk. Ezeknek köszönhetően tudjuk az ügyfeleinket még elégedettebbé és boldogabbá tenni, mivel képesek vagyunk szebbé tenni Őket, sőt, akár teljesen átalakítani az esetlegesen problémás területet.
Cégünk elsődleges célja a legmagasabb minőség és biztonság, mind a vendég, mind a stylist számára.
Kialakítottunk egy teljes körű és átfogó oktatási rendszert a kezdő és haladó stylistoknak is, aminek segítségével a konkurencia előtt járhatnak és munkájuk a lehető legmagasabb színvonalú lehet.
A rövid idő alatt bekövetkezett rohamos fejlődésnek köszönhetően márkánkkal ma már több országban is jelen vagyunk, mint például Ausztria, Szlovákiában, Írországban, Olaszországban, Norvégiában, Lengyelországban.
Csatlakozz hozzánk és légy a részese Te is a szempilla hosszabbítás és szemöldökdúsítás / korrekció professzionális világának!
Üdvözlünk a Glamour Lashes világában!